Новини SendPulse

13Chats стане частиною SendPulse: коли, чому й що зміниться в роботі платформи

2 minutes

13Chats стане частиною SendPulse: коли, чому й що зміниться в роботі платформи

SendPulse постійно розвивається, покращує наявні сервіси та випускає нові. У 2022 році ми реалізували платформу для створення онлайн-курсів та перетворюємо наші мінілендінги на повноцінний конструктор багатоколоночних сайтів.

Щоб суттєво розширити можливості платформи та реалізувати нашу довгострокову стратегію розвитку, із 2023 року частиною екосистеми SendPulse стане онлайн-сервіс 13Chats. Ми вже інтегрували в інтерфейс SendPulse попап-форми для лідогенерації, а в наступному році додамо ще один важливий інструмент — онлайн-чат для комунікації з відвідувачами сайту.

Костянтин Розенштраус-Макаров, CEO SendPulse

13Chats розвивався в рамках групи компаній SendPulse із 2020 року, а з 2023 стане повноцінною частиною материнської компанії. Що це принесе користувачам та коли завершиться об’єднання, розповімо далі.

Чому саме 13Chats

13Chats — онлайн-сервіс для маркетологів, сейлзів та команд підтримки, націлений на збільшення продажів та автоматизацію комунікацій за допомогою онлайн-чату, попапів та Facebook Messenger чат-бота.

Це рішення для малого та середнього бізнесу, клієнти якого хочуть бути на зв’язку з бізнесом не лише на сайті, а й у соцмережах у будь-який зручний час.

Користувачі SendPulse отримають доступ до всіх сервісів у рамках єдиної платформи. Це допоможе зробити комунікацію з клієнтами бездоганною заради майбутніх лідів та зростання продажів.

Що зміниться для наших користувачів

Ми вже розпочали інтеграцію 13Chats і SendPulse й випустили перший спільний продукт: попап-форми за сценаріями.

Попапи — оптимальний інструмент, щоб налагодити лідогенерацію та самостійно тестувати гіпотези залучення клієнтів на ваш сайт. Ви можете створити дизайн попапу з нуля або скористатися одним із 60 готових шаблонів.

Щоб відвідувачі охоче залишали свої контакти та були в курсі важливої інформації, попап-форми від SendPulse з’являються на сайті не безладно, а за подією. Усього доступно 22 сценарії, котрі можна комбінувати між собою: за URL, датою та часом, глибиною скролінгу сторінки, за джерелом та типом трафіку тощо.

Ваш тарифний план та всі його опції залишаються незмінними, але вже зараз ви можете протестувати попап-форми за сценаріями, а в майбутньому — придбати доступ до нових сервісів платформи.

Я впевнена, що 13Chats та SendPulse ідеально доповнять один одного: у нас схожа корпоративна культура та цінності, а унікальна експертиза в галузі персоналізованих комунікацій допоможе покращити наявні інструменти та створювати якісні продукти в майбутньому. Впевнена, що ви оціните силу об’єднання двох компаній і поділите радість всієї команди 13Chats із приводу такого сильного стратегічного партнерства.

Аліна Дикуха, ex-CEO 13Chats, Head of Digital Marketing SendPulse

Про завершення об’єднання 13Chats та SendPulse ми попередимо окремо.

Дата публікації:

12 Гру. 2022

Юлія Прима

Маркетолог у SendPulse

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Середня оцінка: 0/5
Всього голосів: 0

Поділитися:

Facebook Twitter