Корисні інструменти

Найкращі розширення Chrome для бізнесу у 2024 році

11 minutes

Найкращі розширення Chrome для бізнесу у 2024 році

Незалежно від того, чи ви власник малого бізнесу, чи керуєте великою компанією, розширення для Chrome можуть значно підвищити вашу продуктивність. Підприємці, які використовують додатки для малого бізнесу, бухгалтерське програмне забезпечення та інноваційні інструменти автоматизації, спрощують повсякденні завдання та підвищують рівень розвитку підприємств.

У цій статті ми розглянемо найкращі розширення Chrome для бізнесу та зупинимося на їхній функціональності.

Найкращі розширення Chrome для email-маркетингу

Розширення Chrome для email-маркетингу можуть відігравати ключову роль для бізнесу, оскільки вони спрощують завдання email-маркетингу, заощаджуючи час і зусилля. Ось список найкращих розширень для Chrome, які допоможуть email-маркетологам спростити створення шаблонів листів, створення заголовків і пошук адрес електронної пошти.

SendPulse

Якщо ви шукаєте натхнення для email кампаній, ознайомтеся з перевагами безоплатного розширення для Chrome від SendPulse — Save Email Template. Цей плагін дає змогу зберігати листи зі скриньки Gmail у різних форматах, включно з PDF, повнорозмірні скріншоти або HTML-шаблони. Завдяки цьому зручному підходу ви можете створити сховище привабливих листів зі своєї поштової скриньки, щоб використовувати їх як корисні посилання для своїх подальших кампаній.

Крім того, це розширення дає змогу легко перенести будь-який шаблон до вашого акаунта SendPulse, де ви зможете налаштувати його відповідно до ваших потреб й надіслати вашій аудиторії — навіть без навичок в дизайні, кодуванні тощо.

Збереження шаблонів за допомогою SendPulse
Збереження шаблонів за допомогою SendPulse

ColorZilla

Вибір кольору за допомогою ColorZilla
Вибір кольору за допомогою ColorZilla

Ви коли-небудь намагалися знайти певний шістнадцятковий колірний код, щоб використати його для створенні розсилки? ColorZilla може полегшити вам життя, адже дає змогу легко визначити точний колір будь-якого пікселя на вашій сторінці. До того ж, ви можете вибрати кольори з палітри й дістати відповідний CSS-код для кожного відтінку. Це розширення для Google Chrome також є корисним, коли ви прагнете дотримуватися певної цільової сторінки або кольорової палітри.

Headlinr

Headlinr — ще одне розширення для Chrome з нашого списку корисних інструментів. Воно призначене для створення цікавих заголовків для ваших електронних листів і публікацій у блогах, які відіграють вирішальне значення для привернення уваги. Цей інструмент пропонує безліч варіантів заголовків на основі певного ключового слова, тим самим допомагає генерувати ідеї й заощаджує ваш час.

Генерування заголовків за допомогою Headlin
Генерування заголовків за допомогою Headlinr

Snov.io

Email Finder від Snov.io допомагає знаходити адреси електронної пошти в LinkedIn, Google, Yelp, Twitter та на сайтах компаній. Особливо ефективний у поєднанні з Sales Navigator, він допомагає збирати ліди, які відповідають вашому ідеальному профілю клієнта.

Ба більше, це розширення для Google Chrome не обмежується лише контактними електронними адресами — воно також дістає цінну інформацію про бізнес та потенційних клієнтів. Маючи її, ви зможете краще розуміти своїх потенційних клієнтів, що підвищить ваш успіх у перетворенні лідів на клієнтів.

Пошук контактів за доменним ім’ям у Snov.io
Пошук контактів за доменним ім’ям у Snov.io

Hunter

Ще одним розширенням для Chrome, яке покращує охоплення, є Hunter. Під час перегляду сайту ви можете просто натиснути на іконку, щоб дістати список адрес електронної пошти безпосередньо в браузері. Цей інструмент показує всі адреси електронної пошти, пов’язані з доменним ім’ям сайту. Для кожної адреси Hunter робить ще один крок далі, пропонуючи детальну інформацію про її джерело й дату виявлення. Hunter доступний не лише для Chrome, але й для інших браузерів, таких як Firefox та Edge.

Використання пошукача електронної пошти Hunter. Джерело: Hunter
Використання пошукача електронної пошти Hunter. Джерело: Hunter

Найкращі розширення для Chrome для написання текстів

Є розширення для Chrome, які спрощують створення контенту: від виправлення граматики до генерування ідей. Давайте розглянемо деякі з інструментів, які допоможуть вам писати краще і швидше.

Grammarly

Для маркетингових команд, які працюють із публікаціями в блогах, контентом сайтів або комунікаціями з клієнтами, підтримка відшліфованого та професійного іміджу є першочерговим завданням.

Grammarly може допомогти вам у цьому. Це надійне розширення для Chrome, яке пропонує перевірку орфографії та граматики в режимі реального часу під час набору тексту, гарантуючи, що у вашому контенті не буде помилок, а текст буде чітким, вражаючим і легко засвоюваним. Хоча Grammarly є безоплатним розширенням для Chrome, ті, хто бажає діставати більш глибокий фітбек та пропозиції для покращення своїх текстів, можуть обрати преміум-план.

Використання Grammarly для покращення тексту. Джерело: YouTube
Використання Grammarly для покращення тексту. Джерело: YouTube

Ludwig Guru

Подібно до Grammarly, Ludwig Guru розширює можливості висловлювати ідеї та створювати бездоганний контент. Це розширення для Chrome дає глибокий зворотній зв’язок про ваш текст і практичні поради щодо покращення читабельності та лаконічності. Унікальність інструменту полягає в тому, що він має перефразатор на основі штучного інтелекту, який пропонує альтернативні варіанти переписування.

Він також може бути корисним для тих, хто має багатомовні сайти, оскільки пропонує контекстні переклади англійською мовою та конкретні поради щодо стилістики та вибору слів для створення бездоганного контенту різними мовами.

Переписування тексту з Ludwig Guru
Переписування тексту з Ludwig Guru

LanguageTool

LanguageTool — це універсальний інструмент для перевірки граматики, доступний як безоплатне розширення для Chrome або програмне забезпечення. Підтримуючи понад 30 мов, він чудово перевіряє граматику, пунктуацію, орфографію та стилістику.

Його функція на основі штучного інтелекту допомагає знаходити правильні слова і пропонує варіанти перефразування для офіційного або дружнього стилю, простоти або лаконічності.

Користувачі Chrome можуть вибрати безплатну версію для базових перевірок або преміум — для докладніших оглядів. Для компаній також доступні командні акаунти.

Перевірка помилок за допомогою Language Tool
Перевірка помилок за допомогою Language Tool

Найкращі розширення Chrome для оптимізації контенту

Якщо ви хочете, щоб ваш сайт займав високі позиції в Google, SEO має важливе значення. Від пошуку правильних ключових слів до створення привабливих заголовків — ці інструменти допоможуть збільшити присутність в Інтернеті.

Keywords Everywhere

Keywords Everywhere — це розширення для Chrome, призначене для пошуку ключових слів на різних сайтах, включно з Google Search Console, YouTube, Amazon та багато інших.

Безплатна версія пропонує такі цінні функції, як шаблони підказок ChatGPT для оптимізації створення контенту, генератор хештегів Instagram для підвищення вашої присутності в соцмережах і Pinterest Insights для моніторингу тенденцій.

Вибір платного тарифного плану надасть додаткові можливості, такі як аналіз сторінок і дослідження ключових слів конкурентів.

Крім того, цей інструмент легко інтегрується з багатьма властивостями Google, платформами електронної комерції та пошуковими системами.

Пропозиції ключових слів за допомогою розширення Keywords Everywhere. Джерело: YouTube
Пропозиції ключових слів за допомогою розширення Keywords Everywhere. Джерело: YouTube

Headline Studio by CoSchedule

За допомогою Headline Studio створювати захоплюючі заголовки стане простіше. Це безплатне розширення для Chrome дає змогу налаштовувати заголовки для різних платформ, гарантуючи, що ваш контент приверне увагу, на яку заслуговує. За допомогою інструменту ви отримуєте цінні відгуки та пропозиції, адаптовані до вашого типу контенту, включно з порадами щодо балансу слів та кількості символів.

Сумісне з різними платформами соцмереж, такими як YouTube, TikTok і блоги, це розширення може порівнювати заголовки ваших відео з іншими у вашій категорії і надавати конструктивний зворотній зв’язок. Крім того, воно пропонує персоналізовані рекомендації для більш привабливих підписів в Instagram.

Створення заголовків для Instagram за допомогою Headline Studio
Створення заголовків для Instagram за допомогою Headline Studio

Найкращі розширення Chrome для продуктивності та взаємодії

Розглянемо розширення для Chrome, які допоможуть підвищити ефективність і підтримувати цифровий робочий простір у належному стані.

Todoist

Todoist — це ще одне безкоштовне розширення для Chrome, яке допоможе вам відстежувати та керувати проєктами й завданнями прямо з браузера. Тут легко встановлювати терміни виконання, створювати нагадування та сприяти продуктивній рутині за допомогою функції повторюваних дат.

Можна позначати проєкти кольором, створювати підгрупи та підпроєкти, а також контролювати свій щоденний список справ. Створювати завдання і підзадачі, розбиваючи великі проєкти на керовані кроки й забезпечуючи комплексне бачення вашого прогресу. Todoist також полегшує взаємодію в команді, даючи змогу створювати проєкти та ділитися ними з колегами.

Планування зустрічей з Todoist
Планування зустрічей з Todoist

OneTab

OneTab — це універсальне рішення для ефективного керування вкладками. Розширення для Google Chrome оптимізує продуктивність вашого комп’ютера, очищаючи вкладки від безладу, яке пропонує гнучкість у відновленні вкладок окремо або групою, блокуванні груп вкладок, щоб запобігти їхньому випадковому видаленню і переупорядкуванні вкладок для кращої впорядкованості.

OneTab дає змогу перетворити список вкладок на вебсторінку, спрощуючи обмін даними між пристроями або з іншими користувачами. Ви також можете об’єднувати вкладки в групи, присвоювати їм власні назви та керувати ними на власний розсуд.

Керування відкритими вкладками за допомогою OneTab
Керування відкритими вкладками за допомогою OneTab

Vimium

Vimium допомогає покращити роботу в Інтернеті за допомогою клавіатурних команд. Це безкоштовне розширення для Google Chrome дозволяє використовувати комбінації клавіш для швидкого доступу до необхідних онлайн-ресурсів. Наприклад, ви можете використовувати «J» і «K» для прокрутки вгору і вниз, і під час прокрутки Vimium показуватиме посилання з відповідними літерами для швидкої активації в нових вкладках.

Ви також можете запускати пошук Google, діставати доступ до закладок і переглядати історію переглядів. Крім того, Vimium має функцію повторення команд, що дає змогу закривати декілька вкладок повторним натисканням клавіші «x».

Показ ярликів Vimium у браузері. Джерело: YouTube
Показ ярликів Vimium у браузері. Джерело: YouTube

Forest

Якщо ви працюєте за комп’ютером, то можете легко відволіктися від своїх завдань. Forest має на меті в ігровій формі мотивувати вас залишатися зосередженими на вашому проєкті.

Ось як це працює: ви починаєте з посадки віртуального дерева. Якщо ви не відвідуєте певні сайти з вашого списку блокування протягом 30 хвилин, дерево росте, і ви дістаєте його у винагороду. Однак, якщо ви перериваєте роботу з додатком упродовж цього часу, ваше дерево в’яне.

Ця система винагороджує цілеспрямовану роботу, створюючи віртуальний ліс, яким ви можете поділитися з друзями в соціальних мережах. Крім того, ви можете відстежувати статистику, наприклад, кількість вирощених дерев.

Посадка віртуального дерева з Forest
Посадка віртуального дерева з Forest

Right Inbox

Right Inbox — це безплатне розширення для Chrome, яке покращує роботу з Gmail завдяки таким функціям як планування, відстеження, шаблони, нагадування, інтеграція з CRM, пауза в папці «Вхідні» тощо.

Цей інструмент допомагає зручно створювати емейли та надсилати їх саме тоді, коли це зручно одержувачам. Ви можете запланувати відправку листів відповідно до часового поясу одержувача. Також можна використовувати функцію «Підписи», щоб створити кілька варіантів і швидко вибрати ідеальний для будь-якого сценарію одним кліком. Крім того, ви можете прикріплювати приватні нотатки до листів, зберігаючи їх конфіденційними для ексклюзивного використання.

Вибір підпису для електронного листа. Джерело: YouTube
Вибір підпису для електронного листа. Джерело: YouTube

SimplifyNote

SimplifyNote — це помічник для створення нотаток і додаткове розширення для Google Chrome, призначене для покращення ваших організаційних навичок. Одним натисканням миші можна легко збирати текст і ключові ідеї з вебсторінок, відео з YouTube і PDF-файлів у відформатовані документи Google Docs.

Функція «Клацніть і виріжте» дає змогу вставляти зображення, діаграми, графіки, таблиці та інші візуальні матеріали безпосередньо у ваші нотатки простим клацанням миші або виділенням потрібної ділянки. У вкладці «Стилі» можна змінити дизайн заголовків, підзаголовків, маркерів та абзаців.

SimplifyNote гарантує, що всі ваші нотатки та документи будуть акуратно каталогізовані в структурованій вкладці нотаток. Крім того, усі документи зручні в користуванні та доступні для спільного доступу.

Структурування інформації за допомогою SimplifyNote. Джерело: YouTube
Структурування інформації за допомогою SimplifyNote. Джерело: YouTube

Scribe

Розширення Scribe для Chrome допомагає ефективно збирати, налаштовувати та ділитися інформацією з колегами. Цей інструмент спрощує процес створення гайдів тим, що дає змогу фіксувати будь-який процес, як у десктопних додатках, так і в браузері.

Scribe може автоматично створити для вас покроковий посібник, який за потреби можна редагувати: додати поради, оновлювати кроки та коментувати скриншоти. Ви навіть можете об’єднати кілька гайдів, додавши в них текстовий і відеоконтент. Крім того, ви можете поділитися ними або вбудувати їх безпосередньо в документацію лише в один клік.

Створення путівника за допомогою Scribe. Джерело: YouTube
Створення путівника за допомогою Scribe. Джерело: YouTube

Найкращі розширення для Chrome для запису відео з екрану

Розширення для запису відео з екрану ідеально підходять для створення корпоративних навчальних матеріалів та посібників. Це може бути запис демонстрації екрану з покроковими інструкціями, щоб швидше адаптувати нових співробітників або полегшити підтримку клієнтів та співпрацю.

Loom

Розширення для Chrome Loom дає змогу записувати екран комп’ютера, захоплюючи будь-яку програму або вкладку браузера.

Це універсальне розширення для запису відео, яке ідеально підходить для створення відеоуроків, покрокових інструкцій або надання доступу до екрану для презентацій чи усунення несправностей. Ви можете використовувати його для запису відеоповідомлень безпосередньо в Gmail або інших поштових клієнтах, покращуючи комунікацію за допомогою візуального контексту або інструкцій.

Окрім запису з екрану, це розширення може записувати відео з вебкамери, що дає змогу ділитися відео за допомогою посилання або вбудовувати його в email, чат-додатки чи інші платформи. Також є можливість залишати коментарі до відео, щоб сприяти обговоренню та співпраці навколо контенту.

Запис Gmail з Loom
Запис Gmail з Loom

ClickUp

ClickUp — це безоплатне розширення для Chrome, яке дає змогу записувати й ділитися повідомленнями за допомогою посилань, електронних листів або в інтерфейсі електронної пошти, без водяних знаків на вашому контенті й без обмежень на тривалість запису. Це розширення пропонує кілька варіантів запису, даючи змогу захопити весь екран, окрему вкладку або екран пристрою.

Окрім запису екрану, ClickUp пропонує важливі функції відстеження для ефективного управління командою. Надає доступ до різних інтеграцій із додатками, шаблонів, інструментів відстеження проєктів та надійних функцій для співпраці.

Створення скриншоту за допомогою ClickUp
Створення скриншоту за допомогою ClickUp

Screencastify

Screencastify — ще одне розширення для запису екрану для Google Chrome. Стане в нагоді для створення навчальних відео, інструкцій, демонстрацій та запису ходу нарад.

Це розширення для Google Chrome дає змогу записувати екран, вебкамеру або й те, й інше одночасно, забезпечуючи гнучкість для задоволення ваших потреб.

Безшовна інтеграція з Google Education робить Screencastify ідеальним вибором для творців освітнього контенту. Розширення пропонує інтерактивні інструменти для покращення навчального процесу та якості навчання. Крім того, інструменти анотацій Screencastify дають змогу робити розмітку на екрані під час запису, додаючи глибини презентаціям.

Сторінка керування відео. Джерело: Screencastify
Сторінка керування відео. Джерело: Screencastify

Читайте також: 

Найкращі розширення Chrome для безпеки та конфіденційності

Як бізнес, ви повинні посилити свою безпеку та конфіденційність. Давайте розглянемо деякі інструменти, які можуть захистити конфіденційні дані, заблокувати рекламу, безпечно керувати паролями та увімкнути багатофакторну автентифікацію, сприяючи створенню безпечного онлайн-середовища для вашого бізнесу.

Ghostery

Ghostery — це надійне розширення для захисту конфіденційності, яке блокує рекламу, запобігає відстеженню та оптимізує швидкість роботи сайтів. Пропонуючи бездоганний захист конфіденційності в Інтернеті без необхідності налаштування або обслуговування, це розширення для Chrome виходить за межі типових функцій блокування реклами.

Окрім блокування реклами, Ghostery не дає трекерам збирати ваші персональні дані, замінюючи їх випадковими значеннями, щоб анонімізувати вашу особистість. Однак воно дає вам можливість розблокувати певні трекери, якщо це необхідно.

Ghostery також автоматизує видалення нав’язливих вигулькових із файлами cookie, надсилаючи власникам сайтів чітке повідомлення про бажання, щоб вас не відстежували.

Використання Ghostery під час перегляду сайту. Джерело: YouTube
Використання Ghostery під час перегляду сайту. Джерело: YouTube

XQ Secure Gmail

XQ Secure Gmail забезпечує безпеку та захист даних для професіоналів і бізнесу, пропонує бездоганну інтеграцію з Gmail, Outlook і перспективними технологіями. Це безплатне розширення для Chrome шифрує та відстежує повідомлення і файли безпосередньо в Gmail та Outlook, тим самим забезпечує безпечний обмін конфіденційними даними.

Це розширення виходить за рамки стандартних заходів безпеки, виявляючи та запобігаючи атакам на робочий email в онлайн-режимі, значно скорочуючи вікно ризику з місяців до хвилин.

XQ також робить дані марними для хакерів, пропонуючи детальний контроль і зменшуючи потенційну шкоду в разі порушення. Крім того, функції геолокації гарантують, що дані залишаються в межах визначених регіонів, що відповідає стандартам відповідності GDPR.

Розшифровка вкладення електронної пошти. Джерело: YouTube
Розшифровка вкладення електронної пошти. Джерело: YouTube

Keeper Password Manager

Keeper Password Manager — це розширення для Google Chrome для створення надійних паролів, керування ключами та захисту конфіденційної інформації. Воно автоматично створює унікальні паролі та шифрує їх у цифровому сховищі. Відтак ви можете легко автоматично вводити збережені облікові дані на сайтах та в додатках.

Окрім паролів, Keeper допомагає захистити файли, фотографії, відео, дані платіжних карток, банківську інформацію та інші конфіденційні дані. Втім, ви можете поділитися цими даними, якщо це необхідно. Інструмент інформує вас у разі злому облікового запису.

Перевірка пароля за допомогою Keeper. Джерело: YouTube
Перевірка пароля за допомогою Keeper. Джерело: YouTube

Guardio

Guardio — це антивірусне розширення, яке пропонує широкий захист від вірусів і шкідливого програмного забезпечення, оптимізуючи роботу браузера та захищаючи особисті дані. Воно блокує шкідливі сайти та забезпечує антифішинговий захист від спроб викрасти особисту або платіжну інформацію з email і вебсторінок.

Це безкоштовне розширення для Chrome також допомагає усунути небажані та потенційно шкідливі сповіщення, покращуючи ваш загальний досвід перегляду вебсторінок. Крім того, Guardio виявляє і видаляє шкідливі розширення, які можуть скомпрометувати налаштування браузера.

Підсумки Guardio про заблоковані сайти. Джерело: YouTube
Підсумки Guardio про заблоковані сайти. Джерело: YouTube

Висновки

Розширення для Chrome — це незамінні інструменти для бізнесу, які надають різноманітні переваги та функції, що підвищують продуктивність та автоматизують завдання. Налаштовуючись під потреби конкретної галузі, вони дають змогу працівникам економити час, залишатися більш сфокусованими та підвищувати ефективність. Ці інструменти також допомагають створювати та оптимізувати контент, відстежувати та планувати різні завдання.

Крім розширення для Chrome, SendPulse стане в пригоді й для оптимізації маркетингу та продажів. Ви можете почати прямо зараз, створивши безкоштовний обліковий запис — прив’язувати картку не потрібно!

Дата публікації:

3 Травня 2024

Ірина Компанець

Пишу, щоб допомогти вам покращити свою маркетингову гру. Майстер слів і цифровий ентузіаст. Перетворюю ідеї на історії та маркетингові концепції...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Середня оцінка: 5/5
Всього голосів: 1

Поділитися:

Facebook Twitter