Найцікавіше

На блозі SendPulse ділимося цікавими ідеями та трендами, корисними практиками. В розділі «Найбільш читають» ви обов'язково знайдете щось корисне!

Підписуйтесь

Як придумати назву онлайн-курсу — покроковий гайд та кращі приклади

Анастасія Цапліна

Онлайн-курси

У цій статті розбираємо, як вибрати правильне ім’я для курсу і розповімо про інструменти, які можуть допомогти. Також додаємо список вдалих назв, щоб надихнути вас.

Як створити хайлайтс для бізнесу та що туди постити

Сергій Носенко

Маркетинг та продажі

Іконки хайлайтс в Інстаграм — це не просто зручна функція для збереження сторіс, а й потужний інструмент для просування бізнесу. Розкажемо, як створити highlights та поділимось найкращими ідеями для їх застосування.

Кейс: як чат-бот «Готовий до всього» допомагає сотням тисячам підписників виживати під час війни в Україні

Юлія Прима

Юлія Прима

31 Травня 2022

Кейси

Як створювався і змінювався чат-бот «Готовий до всього»: розглянемо його функціонал і покажемо приклади сценаріїв. Розповімо про те, як просували бот і завдяки чому за два місяці після запуску аудиторія бота виросла до 446 тисяч.

Що таке мобільний лендинг і навіщо він треба

Ольга Борисенко

Лендінги

Розказуємо, чим мобільний лендинг відрізняється від інших посадкових сторінок і як зробити зручний для користувача мобільний дизайн. На прикладах пояснюємо, що має бути на мобільній сторінці, а чого варто уникати.

Як зробити ефективну розсилку у Viber

Анастасія Цапліна

Маркетинг та продажі

Viber розсилки за порівняно невеликих витрат дають можливість охопити більше потенційних клієнтів із різних країн. У цій статті розкажемо, як збільшити продаж за допомогою Viber розсилок і які є секрети успішної кампанії, а також дамо план покрокових дій.