Новини SendPulse

Кращі статті блогу SendPulse у 2023 році

3 minutes

Кращі статті блогу SendPulse у 2023 році

У довоєнному житті передноворічні дні завжди були часом підсумків і планів. Попри всі обставини настрій у нас бойовий і планів багато, та у цьому дописі зосередимося на тому, що вже зробили: наші програмісти — для розвитку SendPulse та ми як редакція. Перерахуємо наші найпопулярніші статті у році, що минає, і нагадаємо, про що вони.

Як форматувати текст у Телеграмі

Шпаргалка з форматування тексту: які у Telegram є стилі шрифту і як застосовувати їх, щоб було красиво і зручно для читача. На прикладах зі скриншотами та скринкастами показуємо, як зробити курсив, жирний, підкреслений та закреслений шрифти. Розповідаємо, що таке моноширинний шрифт, навіщо він потрібний та як його зробити. Як приховати текст і додати посилання… І все це на десктопі, смартфоні, за допомогою гарячих клавіш та спеціальних сайтів.

Читати

Як правильно написати пост-знайомство в Інстаграм

Пост-знайомство стане в пригоді не тільки блогерам, а й компаніям. Адже це чудовий спосіб привернути увагу підписників та нової аудиторії, а іноді і краще познайомитись з нею.

Розповідаємо, як написати пост про себе, якими прийомами можна користуватись, а чого треба уникати. Нагадуємо про важливість геотегів та показуємо сервіси з підбору хештегів, які допоможуть потенційним клієнтам знайти вас.

Читати

Що таке сегментація ринку та яка її роль у маркетингу

Без знання цільової аудиторії не можна скласти адекватний план просування та розвитку організації. Розповідаємо, як відбувається процес поділу цільової аудиторії на сегменти. Переваги та недоліки методу. Принципи та етапи сегментування.

Читати

Після цієї статті пропонуємо ознайомитися ще з однією на цю тему. Хоча вона й не потрапила до топу, ми вважаємо її не менш корисною: «RFM-аналіз: вчимося сегментувати клієнтів».

Як скласти портрет клієнта та де брати дані

Стаття на тему дотичну до попередньої. Допоможе розібратися, що таке портрет клієнта і навіщо потрібен. З чого він складається для галузей B2C та B2B. Як правильно скласти портрет клієнта, звідки брати інформацію та який софт допоможе її зручно оформити. Показуємо приклади портрету споживача, аватару клієнта, соціального портрету і портрету цільової аудиторії.

Читати

Бізнес-план: значення, різновиди, структура та покрокова інструкція зі створення

Стаття про те, як скласти бізнес-план, які різновиди планів бувають, стандарти бізнес-планування. Це адаптація з російського блогу. Частина прикладів звідти ж. На жаль, у відкритому доступі не знайшли гарних прикладів українською. Якщо ви знаєте, де вони є або готові поділитися бізнес-планом своєї організації, будь ласка, пишіть нашому редактору: y.mykhailiuk@sendpulse.com. З задоволенням замінимо.

Читати

Як вести Telegram-канал правильно

Розповідаємо, що варто врахувати, коли ви плануєте завести канал у Телеграмі. У яких країнах месенджер популярний і коли стане вам у пригоді. Як вибрати тему, визначити аудиторію, робити контент, просуватися, автоматизувати роботу та аналізувати результати. Добірка корисних сервісів і, як завжди, багато прикладів.

Читати

Кращі безплатні CRM у 2023 році

Рейтинг сервісів для малого та середнього бізнесу. Огляд можливостей безкоштовних CRM, вартість переходу до повного функціоналу, переваги та недоліки різних платформ. Більшість з них універсальні й стануть в пригоді для автоматизації процесів у різних нішах. Наприкінці — таблиця з порівнянням за ключовими характеристиками п’ятірки найкращих.

Читати

Яка платформа для онлайн-курсів підійде вашому бізнесу

Контент для тих, хто зважився на створення онлайн-курсу та перебуває на етапі вибору майданчика. Розповідаємо, як підібрати під свої цілі сервіс та розглядаємо 12 найкращих платформ для онлайн-освіти: особливості, переваги та недоліки, тарифи кожного. Ключові параметри платформ зазвичай знайдете в порівняльній таблиці.

Читати

Вибираємо конструктор інтернет-магазину: кращі 10

Про сервіси, за допомогою яких ви без допомоги програміста та дизайнера за лічені години зможете створити свій перший інтернет-магазин — й відразу почати продавати. На що звернути увагу під час виборів. А також огляд 10 популярних українських та зарубіжних платформ з особливостями, перевагами та недоліками, цінами. Насамкінець — порівняльна таблиця ключових характеристик.

Читати

Як створити та налаштувати бізнес-акаунт WhatsApp

Хоча в Україні WhatsApp не такий популярний, як Telegram, все ж є компанії, які працюють і з цим каналом зв’язку. Тому розповідаємо, що таке бізнес-акаунт Ватсап, які переваги дає. Надаємо покроковий гайд зі скриншотами, як зробити такий акаунт. Також пояснюємо, як підключити чат-бот до WhatsApp Business, який розширить функціонал програми.

Читати

Дякуємо, що лишаєтеся з нами!

Будьмо сильними. Будьмо разом.

Кожен день нашої роботи — кожен день, коли нас не вдалося зламати, — це наш внесок у перемогу над злом.

Дата публікації:

29 Гру. 2023

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Середня оцінка: 0/5
Всього голосів: 0

Поділитися:

Facebook Twitter