Як редагувати дані студента

Після запису на курс дані студентів зберігаються у розділі Курси у вибраному курсі у вкладці Журнал студентів (Students). Ви можете редагувати дані або застосовувати дії до одного або декілька студентів одразу.

Деякі дії, такі як Призначити тег, Видалити та Заблокувати ви можете виконати у вкладці Аудиторія, адже вони виконуються для всіх курсів у вашому акаунті.

Змінити дані для одного студента

Щоб застосувати дію до окремого студента, навпроти його імені натисніть на три крапки та виберіть дію у випадному списку. Ви можете обрати такі дії:

Змінити пароль (Change password) Змінює пароль студенту, щоб він міг зайти в свій акаунт і приступити до навчання .
Призначити тег (Assign tag) Призначає тег для сегментації учнів. Ви можете призначити тільки наявні теги в CRM.
Підтвердити оплату (Confirm payment) Змінює статус оплати на Оплачено та надає студенту доступ до курсу.
Заблокувати* (Block)

Блокує доступ слухача до всього кабінету студента та видаляє прогрес на всіх курсах.

Заблоковані учні не враховуватимуться у тарифному плані, не можуть проходити наявні та реєструватися на нові курси.

Розблокувати її можна у розділі CRM.

Змінити обмеження* (Change time limits)

Обмежує доступ до курсу. Ви можете вибрати:

Не обмежувати: слухач може проходити курс будь-який час.

Обмежити до дати: встановлює ліміт на проходження навчальної програми до вибраної дати.

Закрити доступ: закриває студенту доступ до курсу.

Обмеження діє тільки на поточний курс. Студенти можуть навчатися на інших курсах, для яких не обмежили доступ.

Видалити* (Delete) Видаляє студента та весь його прогрес.
Перемістити в групу (Move to group) Додає студента до групи на курсі з відповідальним викладачем.
Призначити відповідального (Assign team member) Призначає викладача за певними студентами без створення групи.

*Після розблокування студента потрібно буде заново додати на курс або курси через вкладку Студенти, і йому знову доведеться проходити уроки та завдання.

*Після видалення студента учень сам може зареєструватися на курс через сайт реєстрації повторно та почати з першого уроку.

*Після зняття обмеження студент може продовжувати навчання з моменту, де закінчив.

Змінити дані для декількох студентів

Щоб застосувати дію до декількох учнів, відмітьте у чекбоксі потрібних студентів, а потім виберіть дію на панелі.

Ви можете застосувати критерії фільтру, щоб відібрати сегмент студентів.

    Оцініть, наскільки стаття була корисною "Як редагувати дані студента"

    Оцінка: 5 / 5 (4)

    Назад

    Як рахується кількість студентів

    Почніть користуватися сервісом SendPulse прямо сьогодні