Які тарифи враховуються для роботи ланцюжка
Залежно від тарифних планів і балансу акаунта система призупиняє або продовжує рух контактів у ланцюжку. Це забезпечує коректну роботу ланцюжків.
Розглянемо, як тарифні плани впливають на рух контактів у ланцюжку.
Рух контактів у ланцюжку не обмежений. Проте для елементів Email, SMS, Viber і Push потрібен активний тарифний план у відповідних сервісах SendPulse.
Елементи SMS і Viber тарифікуються за кожне повідомлення, тому для них також потрібні кошти на балансі акаунта. Якщо термін дії тарифного плану закінчився, ліміти тарифу вичерпано або на балансі недостатньо коштів для певного елемента, контакт зупиняється на цьому елементі.
Якщо у вас є тарифні плани для Email, Chatbots і CRM, ліміти ланцюжків визначаються за найвищим із цих планів.
Щоб відновити роботу ланцюжка з елементами надсилання, продовжте платний тарифний план або перейдіть на безкоштовний. Після цього ланцюжок автоматично відновить роботу для всіх контактів.
Коли термін дії платного тарифного плану закінчується, система не переводить вас на безкоштовний план автоматично.
Елементи надсилання спрацьовують за таких умов:
| Спрацьовує, якщо у вас активний тарифний план Email і є невикористані ліміти. Також спрацьовує, якщо за тарифним планом у вас залишилося понад 20 унікальних підписників. | |
| SMS | Спрацьовує, якщо коштів на балансі достатньо для надсилання повідомлення і баланс не менший за $1. Бонусні кошти не враховуються. |
| Push | Спрацьовує, якщо у вас активний тарифний план Push. |
Контакти можуть видалятися з черги, якщо термін дії тарифного плану закінчився більш ніж за чотири дні до запланованого часу надсилання.
Контакти видаляються з черги за таких умов:
- З елемента Email — якщо закінчився термін дії тарифного плану Email.
- З елемента Push — якщо закінчився термін дії тарифного плану Push.
- З елемента SMS — якщо баланс нульовий або на ньому недостатньо коштів.
З інших типів елементів контакти не видаляються.
Якщо ви продовжите тарифний план або поповните баланс протягом чотирьох днів після закінчення терміну дії плану, контакти знову стануть активними. Перезапускати ланцюжок або виконувати інші дії не потрібно.
Якщо ланцюжок призупинено, чотириденний пільговий період не діє для контактів у черзі. Вони видаляються одразу, коли ви змінюєте тарифний план або настає запланований час надсилання. Ці контакти не продовжать рух ланцюжком, навіть якщо ви його відновите.
Щоб контакти залишилися в черзі, переконайтеся, що ланцюжок активний.
В інших елементах контакти продовжують рух ланцюжком, поки він активний. Наприклад, якщо ви додали елементи Messaging app або Viber, а термін дії тарифного плану закінчився, контакти все одно рухатимуться ланцюжком. Проте ви побачите сповіщення, що повідомлення не доставляються.
або